om os

Som international plante- og blomstergrossist kigger vi ud i hele verden for at finde de mest friske og spændende planter og blomster til supermarkeder, engrosvirksomheder og eksportmarkedet. Sådan har det været i mere end 40 år, og vi har altid haft vores rødder i et familieejerskab. I 1979 blev Plantas Group stiftet af Kurt Løw-Larsen. Familien Honoré tog over i 2006, og i sensommeren 2020 er ejerskabet styrket og vokset fra én familie til tre familieforetagender. Her blev Lars Bay-Smidt (Lars BS Holding) og Elkær Gruppen medejere.

Vi er aktive i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Østrig, Holland, Belgien, Frankrig, Italien, England, Polen, og Baltikum. Vi har kontorer og terminaler i Danmark, Holland, Italien og Polen.

Målet er hver dag at gøre en positiv forskel for kunderne med friske blomster og planter til skarpe priser. Det er muligt, fordi vi har langvarige relationer med ledende leverandører i branchen. Fokus på kunderne og en flad organisationsstruktur gør, at vi handler hurtigt på nye tendenser og ønsker fra markedet.

Salg & produkter
Vi er leverandør af potteplanter, sammenplantninger, snitblomster og buketter til danske supermarkeder, grossister og eksportmarkedet. Eksempelvis eksporterer vi danske potteplanter til Norge, Sverige, Finland, Holland, Belgien og Østeuropa. Hovedkontoret ligger i Tilst ved Århus, hvor vi også har salgsafdeling og administration. Vores terminaler ligger i Tilst, Odense og Greve. I Aalborg har vi blomsterauktion med salg af friske blomster og planter med dag til dag-levering.
Salgsbiler
Plantas’ salgsbiler dækker hele Danmark og har altid et bredt sortiment af friske potteplanter, snitblomster og sammenplantninger med til de danske supermarkeder. Vores salgschauffører er dygtige og erfarne og sammensætter selv det sortiment, som de kører med. Det sker ud fra kundernes ønsker, sæsonen og nye tendenser. Egne terminaler sørger for en hurtig og effektiv logistik.
Auktion
Hver tirsdag og torsdag holder vi auktion over blomster og planter i Aalborg. Her tilbyder vi et bredt sortiment af friske og aktuelle varer. Du har som kunde selv indflydelse på priserne, og du får varerne samme dag, som du køber. Der er også mulighed for at deltage via onlineauktion.
Vision
At være den mest troværdige og innovative samarbejdspartner inden for handel med blomster og planter.
Mission
At skabe vækst og værdi sammen med toneangivende, europæiske samarbejdspartnere inden for blomsterbranchen.
Værdier
Troværdighed, loyalitet, fleksibilitet, successkabende og fokus på godt købmandskab.
Den daglige ledelse

Lars Bay-Smidt, CEO, og Morten Honoré, direktør, udgør den daglige ledelse i Plantas. Begge har mange års relevant erfaring.

Siden 2020 har Lars Bay-Smidt været CEO og medejer af Plantas, og før den tid var han bestyrelsesmedlem gennem seks år. Lars Bay-Smidt har desuden års erfaring fra blomster- og plantebranchen samt international ledererfaring fra jobs som 
koncernchef.

Morten Honoré er anden generation i Plantas og har et indgående kendskab til virksomheden, kunderne og samarbejdspartnerne. Hans særlige ansvarsområde er økonomi.

Planter med omtanke

MPS CERTIFICERET

MPS er et miljøcertifikat, der vurderer produktionen i forhold til miljø generelt, arbejdsmiljø og produktionsforhold.
MPS-certifikatet viser, at vores produkter efterlever den Europæiske Detailsalgsorganisation EUREP’s kriterier for en sikker, bæredygtig og sporbar produktion af høj kvalitet.

Læs mere om certificeringen

Se vores certifikat