Vi gør det nemt

Fullservice, salgsbiler eller webshop?
Vi finder en løsning til din forretning.

Hos Plantas tilbyder vi løsninger, som passer til din forretning. Vi tilbyder alt lige fra online bestilling til besøg af salgsbiler og fullservice koncepter. Vi er altid klar til at hjælpe med rådgivning omkring hvilke løsninger, vi mener, vil skabe mest værdi for din forretning.

webshop

Vores webshop har åbent 24 timer i døgnet og har et bredt udvalg af planter og blomster. Shoppen henvender sig til dig, der har viden og lyst til selv at vælge mellem et stort udvalg af planter og blomster fra hele verden. Shoppen er også til dig, som ønsker at blive inspireret af sæsonen og aktuelle nyheder.

Bestil døgnet rundt på vores webshop!

SalGSBILER

Vores salgsbiler kommer rundt i hele landet og har altid højaktuelle friske planter og blomster med, som er udvalgt af vores dygtige salgschauffører i samarbejde med vores erfarne indkøbere. Vores salgsbiler henvender sig til dig, der gerne vil se og købe dine planter fysisk fra vores biler.

Vi kommer ud til din butik med friske produkter på aftalte dage!

Fullservice

Til større butikker tilbyder vi fullservice løsninger. Her tager vi os af alt, så du hele tiden har en indbydende butiksfacade samt et værdiskabende sortiment. Et sortiment med flotte planter og blomster, som giver liv og farver til din butik helt uden besvær, så du kan bruge tiden på din forretning.

Kort sagt – vi klarer alt for dig! 

Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi sammen kan vækste din forretning.

Vores terminaler håndterer hvert år millioner af planter og blomster og vi foretager hele tiden kvalitetssikring.

Vi har årtiers know-how, som vi hver dag bruger for at udvikle os sammen med vores kunder.