Know-how

Vi bruger årtiers viden og know-how til at skabe værdi for dig og din forretning.

Hos Plantas har vi sammenlagt flere årtiers erfaring og viden, som vi hver dag bruger til at lave skræddersyede og værdiskabende løsninger til dig og din forretning.

rETAIl

Flere års erfaring med salg til retail har givet os en unik viden, som vi hver dag bruger til at finde de helt rigtige løsninger til dig og din forretning. Vi har konstant fokus på hvordan vi sammen kan optimere hele værdikæden fra gartnere i hele verden til dig og dine kunder.

Vi vil sammen skabe værdi for dig og din forretning!

SORTIMENTSSTYRING

Vi ved at det kan være svært at finde det rigtige sortiment, som passer til sæsonen og samtidig undgå for meget spild. Vi har derfor stort fokus på, og arbejder dagligt med, sortimentsstyring, hvor vi bruger vores viden og erfaring til at hjælpe dig med det rigtige sortiment – med udgangspunkt i årstider, lokale forhold og nye trends. 

Vi hjælper dig hele vejen!

DISTRIBUTION

Gennem flere år har vi forfinet vores distribution og kender alt til vigtigheden af en effektiv distribution, der binder din forretning smidigt sammen med gartnere i hele verden, så du er sikret friske blomster og planter i din butik.

Vi har fokus på hele værdikæden!

Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi sammen kan vækste din forretning.

Vores terminaler håndterer hvert år millioner af planter og blomster og vi foretager hele tiden kvalitetssikring.

Webshop, salgsbil eller fullservice – vi gør det nemt for dig at sælge blomster og planter i din forretning.