Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/floraservice.dk/plantas.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/floraservice.dk/plantas.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/floraservice.dk/plantas.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Plantas A/S | Om os
Plantas A/S | Om os
15362
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15362,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Vores historie

Dansk grossist af blomster og planter

Plantas blev stiftet i 1979 af Kurt Løw-Larsen. Virksomheden har dermed næsten 40 års erfaring som engrosfirma inden for blomster og planter.

I 2006 skete der et ejerskifte, som sikrede fortsat privat ejerskab. I den forbindelse blev virksomhedens forretningsgrundlag tilpasset. Det har betydet, at Plantas A/S har udvidet sine aktiviteter til andre markeder og segmenter.

Vi er aktive i Europa (Danmark, Norge, Sverige, Holland, Belgien, Frankrig, Rusland og England) og har kontorer i Danmark, Holland og Italien.

Vi stræber efter at skabe værdi for vores kunder ved at tilbyde en bred vifte af kvalitets blomster og planter, til de bedste priser.

Det kan vi gøre fordi vi indgår i langvarige relationer med ledende leverandører i branchen af blomster og planter i ind- og udland.

Vi har en flad organisationsstruktur, hvilket gør at vi kan reagere hurtigt på de nyeste trends og tendenser på markedet og derved sikre konstant vækst.

Salg og produkter

Plantas er leverandør af potteplanter, sammenplantninger, snitblomster og buketter til danske supermarkeder og grossister.

Derudover eksporterer vi også danske potteplanter til Norge, Sverige, Finland, Holland, Belgien og Østeuropa.

Vores hovedkontor ligger i Tilst, Århus. Her varetager vi salg og administration. Derudover har vi terminaler i Tilst, Odense og Greve.

Ydermere blomster auktion i Aalborg med salg af friske blomster og planter, med dag-til-dag levering.

Salgsbiler

Vi har 6 salgsbiler i Jylland, 2 på Fyn og 1 på Sjælland.

Disse kører med et bredt sortiment af friske potteplanter, snitblomster og sammenplantninger og servicerer danske supermarkeder.

Vores kompetente chauffører sammensætter selv sortimentet ud fra sæson, trend og efterspørgsel.

Via vores landsdækkende terminaler tilbyder vi en hurtig og effektiv logistik.

Auktion

Vi driver auktion af blomster og planter i Aalborg, hver tirsdag og torsdag.

Her tilbyder vi et bredt sortiment af friske og aktuelle varer.

Du har selv indflydelse på priserne og du får varerne samme dag som du køber. Der er også mulighed for fjernauktion.

Produktion

I Tilst har vi egen produktion af sammenplantninger og dekorationer, som sælges direkte til supermarkeder og internt til vores salgsbiler.

Vision

“At skabe vækst og værdi sammen med toneangivende europæiske samarbejdspartnere indenfor blomsterbranchen.”

Mission

“At være den mest troværdige og innovative samarbejdspartner indenfor handel med blomster og planter.”

Værdier

“Plantas-koncernen har en række grundlæggende værdier, som er centrale i koncernens ageren i hverdagen.

Disse værdier er:
• Troværdighed • Loyalitet • Fleksibilitet • Successkabende • Købmandskab”

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

Kontakt os for mere info om hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed!